نخستین نشست تخصصی صنایع‌دستی خلاق در مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد برگزار می‌شود

خانه خلاق استاد حسین بهزاد با همکاری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری، صنایع‌دستی و هنرهای سنتی، نخستین نشست تخصصی صنایع‌دستی خلاق را روز شنبه ۴ اسفند برگزار می‌کند.

به‌گزارش میراث‌آریا، خانه خلاق استاد حسین بهزاد، با ساختاری جدید در راستای دیدگاهی اساسی برای تبدیل این خانه به یک مرکز منحصربفرد در حوزه‌ صنایع‌دستی خلاق و زمینه‌های مرتبط با آن، اعم از ایجاد پیوست‌های فرهنگی، معنایی، توزیع و صادرات به روشی نوین، در یکی از گام‌های نخستین خود، با همکاری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری، صنایع‌دستی اقدام به برگزاری «نخستین نشست تخصصی صنایع دستی خلاق» در حاشیه نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع‌دستی کرده است.

در این نشست که با حضور منتخبی از فعالان حوزه صنایع‌دستی و مدیران این حوزه، برگزار خواهد شد، تفاهم‌نامه‌هایی در راستای اهداف تازه خانه خلاق استاد بهزاد به امضا خواهد رسید و فرایند هم‌افزایی میان این گروه، شکل خواهد گرفت.

این نشست روز شنبه ۴ اسفند ۱۴۰۳ در موزه ملت مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد، از ساعت ۹:۳۰ صبح آغاز خواهد شد.

همچنین، فیلم مستند «چمدان آبی» ساخته عبدالستار کاکایی، که درباره‌ زندگی و آثار استاد حسین بهزاد ساخته شده است، در پایان این نشست، در سالن سینمای موزه ملت نمایش داده خواهد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403120300162
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha